Cerita Main Dengan Bekas Teman Lelaki – Dalam Panggung Wayang

Nama saya Aiza dan kali ini saya ingin ceritakan kepada anda berkenaan dengan kisah main dengan bekas teman lelaki saya yang saya kenal sejak dari sekolah menengah lagi. Dia ni bolehlah dikatakan seorang yang ada rupa paras dan yang paling penting sekali antara yang popular di sekolah.

Sewaktu di tingkatan 5, kenal la dengan Ahmad ni, dah satu kelas pun. Semasa dalam satu kelas yang sama tu, banyak la benda yang Ahmad datang tanya saya, sebab saya ni pun antara yang terpandai dalam kelas. Masa tanya-tanya tu ada la senyum sikit-sikit dan pada satu hari tu, Ahmad ajak la keluar. Saya pun tak ada nak buat apa masa tu, pegi la keluar jalan-jalan di Plaza Angsana di Johor Bahru ni. Tak ada buat apa-apa pun cuma jalan-jalan dan main bowling di tingkat atas. Masa datang tu, Ahmad ni memakai pakaian yang segak, dengan baju kemeja dan seluar slack, nak jumpa sahaja tapi dah macam nak ke pejabat.

Apapun perhubungan kami terhenti selepas masing-masing membawa diri selepas SPM.

7 Tahun Kemudian Selepas Berkerja

Selepas beberapa tahun, saya dapat balik pulang bekerja di Johor Bahru ini. Dan pada suatu hari dapat satu mesej daripada Ahmad di facebook. Dia lihat status saya di facebook dan ingin berjumpa. “Tak sangka ingat lagi Ahmad pada saya” Buat masa ini saya sedang bekerja di bank dan Ahmad pula bekerja di salah sebuah kilang yang popular di Senai.

Tempat kami jumpa pula adalah di salah satu kedai di daerah Kempas. Pada hari yang dijanjikan, saya pun datang la dengan kereta ke kedai makan. Apapun jumpa la Ahmad dan dia sama sahaja seperti dahulu, tidak banyak berubah dari segi fizikal. Bolehlah kalau sekadar nak berkawan.

Banyak topik yang dibincangkan daripada yang biasa-biasa kepada yang private seperti teman lelaki dan lain-lain. Rupanya Ahmad ini masih belum berkahwin dan baru putus tunang kerana tidak serasi dengan bekas tunang dia. Apapun, selepas itu, Ahmad mengajak saya untuk menonton wayang di pawagam berhampiran. Masa tengah tonton wayang tu, tiba-tiba tangan si Ahmad ini mula pegang tangan aku.

Masa tu pawagam tak ramai orang, mungkin sebab cerita yang dipilih ini cerita yang biasa-biasa je, bukan cerita yang dapat sambutan. Sambil-sambil tengok wayang tu, kami cuma main pegang tangan je dan tak lebih dari itu.

Dah Dapat Tangan Mula Nak Pegang Bahu Pulak

Dah dapat pegang tangan, mula nak pegang bahu pulak. Saya pun tak berapa kisah sangat, kemudian si Ahmad ini sudah mula pegang ke pinggang saya. Saya dah mula lain macam dengan si Ahmad ini, tapi merelakan je apa yang dilakukan.

“Apa ni awak, jangan la kat sini?”

Masa tu Ahmad dah mula nak kissing, tapi saya tahan.

“Habis kalau tak kat sini kat mana?”

“Pegi la dalam kereta ke dalam hotel ke?”

Masa tu cerita dah nak habis dan habis je cerita Ahmad dah tak sabar, terus tarik saya ke kereta. Masa tu mulalah kerja-kerja dia untuk start kissing. Saya cume merelakan je dan tidak buat apa-apa sebab memang saya pun ada hati juga pada si Ahmad ni.

Masa tu Ahmad ajak untuk ke hotel, tak puas nak kissing dalam kereta katanya. Saya pun menolak dan cakap, kalau nak main tu tak payah la nak ke hotel, main dalam kereta je pun dah cukup.

Apapun, itulah antara beberapa pengalaman saya main dengan bekas boyfriend. Apapun, sampai setakat situ sahaja sebab lepas hari tu, Ahmad langsung tak hubungi saya.

 

Lain :

  1. Tips Urutan Untuk Membangkitkan Syahwat Lelaki