Cerita Main Dengan Bekas Teman Lelaki – Dalam Panggung Wayang

Nama saya Aiza dan kali ini saya ingin ceritakan kepada anda berkenaan dengan kisah main dengan bekas teman lelaki saya yang saya kenal sejak dari sekolah menengah lagi. Dia ni bolehlah dikatakan seorang yang ada rupa paras dan yang paling penting sekali antara yang popular di sekolah.

Sewaktu di tingkatan 5, kenal la dengan Ahmad ni, dah satu kelas pun. Semasa dalam satu kelas yang sama tu, banyak la benda yang Ahmad datang tanya saya, sebab saya ni pun antara yang terpandai dalam kelas. Masa tanya-tanya tu ada la senyum sikit-sikit dan pada satu hari tu, Ahmad ajak la keluar. Saya pun tak ada nak buat apa masa tu, pegi la keluar jalan-jalan di Plaza Angsana di Johor Bahru ni. Tak ada buat apa-apa pun cuma jalan-jalan dan main bowling di tingkat atas. Masa datang tu, Ahmad ni memakai pakaian yang segak, dengan baju kemeja dan seluar slack, nak jumpa sahaja tapi dah macam nak ke pejabat.

Apapun perhubungan kami terhenti selepas masing-masing membawa diri selepas SPM.

7 Tahun Kemudian Selepas Berkerja

Selepas beberapa tahun, saya dapat balik pulang bekerja di Johor Bahru ini. Dan pada suatu hari dapat satu mesej daripada Ahmad di facebook. Dia lihat status saya di facebook dan ingin berjumpa. “Tak sangka ingat lagi Ahmad pada saya” Buat masa ini saya sedang bekerja di bank dan Ahmad pula bekerja di salah sebuah kilang yang popular di Senai.

Tempat kami jumpa pula adalah di salah satu kedai di daerah Kempas. Pada hari yang dijanjikan, saya pun datang la dengan kereta ke kedai makan. Apapun jumpa la Ahmad dan dia sama sahaja seperti dahulu, tidak banyak berubah dari segi fizikal. Bolehlah kalau sekadar nak berkawan.

Banyak topik yang dibincangkan daripada yang biasa-biasa kepada yang private seperti teman lelaki dan lain-lain. Rupanya Ahmad ini masih belum berkahwin dan baru putus tunang kerana tidak serasi dengan bekas tunang dia. Apapun, selepas itu, Ahmad mengajak saya untuk menonton wayang di pawagam berhampiran. Masa tengah tonton wayang tu, tiba-tiba tangan si Ahmad ini mula pegang tangan aku.

Masa tu pawagam tak ramai orang, mungkin sebab cerita yang dipilih ini cerita yang biasa-biasa je, bukan cerita yang dapat sambutan. Sambil-sambil tengok wayang tu, kami cuma main pegang tangan je dan tak lebih dari itu.

Dah Dapat Tangan Mula Nak Pegang Bahu Pulak

Dah dapat pegang tangan, mula nak pegang bahu pulak. Saya pun tak berapa kisah sangat, kemudian si Ahmad ini sudah mula pegang ke pinggang saya. Saya dah mula lain macam dengan si Ahmad ini, tapi merelakan je apa yang dilakukan.

“Apa ni awak, jangan la kat sini?”

Masa tu Ahmad dah mula nak kissing, tapi saya tahan.

“Habis kalau tak kat sini kat mana?”

“Pegi la dalam kereta ke dalam hotel ke?”

Masa tu cerita dah nak habis dan habis je cerita Ahmad dah tak sabar, terus tarik saya ke kereta. Masa tu mulalah kerja-kerja dia untuk start kissing. Saya cume merelakan je dan tidak buat apa-apa sebab memang saya pun ada hati juga pada si Ahmad ni.

Masa tu Ahmad ajak untuk ke hotel, tak puas nak kissing dalam kereta katanya. Saya pun menolak dan cakap, kalau nak main tu tak payah la nak ke hotel, main dalam kereta je pun dah cukup.

Apapun, itulah antara beberapa pengalaman saya main dengan bekas boyfriend. Apapun, sampai setakat situ sahaja sebab lepas hari tu, Ahmad langsung tak hubungi saya.

 

Lain :

  1. Tips Urutan Untuk Membangkitkan Syahwat Lelaki

Cerita Main Dengan Doktor Perempuan Cantik

Kali ini aku nak kongsi sikit kisah benar cerita main dengan doktor perempuan yang duduk kat sebelah rumah sewa aku. Untuk pengetahuan korang, aku ni bekerja sebagai Engineer di salah sebuah kilang di Senai dan aku pula tinggal di kawasan apartment di area Skudai. Kebetulah, rumah sebelah aku ni ada la seorang perempuan yang duduk dan beliau merupakan seorang doktor di Hospital Sultanah Aminah. Nama doktor ini boleh je dipanggil Amirah.

Memang aku perasan waktu kerja dia ni boleh dikatakan tak normal mungkin kerana doktor baru. Nak dijadikan cerita, pada suatu hari aku pun pegila tukar minyak hitam kereta tidak jauh daripada rumah kerana kat situ ada bengkel kawan aku. Bila jadi macam tu, jek yang digunakan tu tiba-tiba tak stabil dan serpihan tu terkena la pulak kat tangan aku, nasib baik ada jam tangan tapi luka la pulak.

Bila jadi macam tu aku pun balik dan kawan aku tu pun dah mintak maaf kat aku. Bila sampai rumah je kebetulan doktor tu pulak nampak tangan aku ni dah berdarah, dia terus panggil dan tanya kenapa? Aku cakap la kena serpihan kaca, lepas tu dia terus panggil aku masuk rumah dia. Aku pun tanpa berlengan masukla dalam rumah dia.

Kejadian Menarik di Rumah Doktor

Kalau nak ikutkan, doktor ni manis orangnya. Kulit cerah dan cantik. Dia pun cubala merawat aku dengan bagi beberapa alatan first aid kit yang ada. Penat la jugak dengar bila dia kata memang kena ada alatan macam ini di rumah, untuk kecemasan katanya. Aku pun angguk je la, nak buat macam mana.

Sambil-sambil dia rawat tu, aku pun cuba-cuba la tanya, dah ada boyfriend ke belum? Lepas tu dia senyum je. Pelik pulak aku bila dia senyum je. “Awak rasa?”. Aku pun jawab la “Takkan la doktor cantik macam Dr Amirah ni tak de lagi yang punya” Lepas tu dia pun senyum lagi dan aku pun buat tak tahu je.

Tak lama lepas tu, dia kata dia nak masuk bilik air kejap, nak mandi. Pulak, aku fikir nak mandi apa pulak waktu-waktu tengah nak merawat aku ni, aku pun ye kan je. Sementara tunggu cik Doktor ni mandi, sempat la jugak tengok-tengok hiasan rumah dan lain-lain. Gambar dan apa yang aku nampak memang doktor ini tak la tersusun sangat, “bolehla offer tolong kemas rumah” jawab aku dalam hati.

Tak lama lepas tu doktor ni pun keluarla daripada bilik air dengan berkemban tuala. Nampaknya betis dengan pehanya yang putih memang menggiurkan. Masa tu dia dah perasan yang aku asyik tengok dia je tapi nak buat macam mana kan sebab memang berpakaian macam tu depan aku, aku pun tengok la dia. Sambil dia pakai tuala tu, boleh pulak dia kemas-kemas barang sambil-sambil menunduk, nampak la pangkal peha dia yang putih dambil dia cakap “maaf la rumah saya ni bersepah sikit”. Aku yang dalam hati ni tengah geram pun balas “Takpe Doktor, kalau tak ada sesiapa yang nak kemas, saya boleh je datang sini tolong kemaskan” hebat tak pick up line aku?

Lepas tu doktor tu pun tengok aku, sempat la aku main mata dengan doktor. Hehe, kalau nak tahu sambungan cerita main dengan doktor ini, tunggu sambungan akan datang. Tu belum lagi cerita doktor main dengan pesakit yang aku tetiba jadi pesakit dia buat role play.

Sambil-sambil tu boleh tengok apa yang ada di sini untuk dapatkan apa yang anda mahukan. Gerenti puas hati.

Main Dengan Tukang Urut – Pengalaman Indah Tak Lupa

Antara masalah yang sering dihadapi lelaki adalah masalah tenaga batin dan untuk itu, memang perlukan urutan lah. Tak tahu nak cari tukar urut di mana, aku pun pergilah ke pusat refleksologi yang ada di Johor Bahru ini. Memang niat datang ke sini nak urut sahaja tapi tak sangka sampai dapat main dengan tukang urut sekali.

Masalah yang aku hadapi ini adalah, benda tu susah pulak nak keras. Aku syak mungkin sebab kerja dalam aircond dan kalau bersenam tu pun seminggu sekali je, jadi memang ada masalah la nak keras. Dah baca macam-macam tapi salah satu carangan adalah dengan cari tukang urut. Sebab aku tak tahu kat mana tukang urut ni, aku pun pergi lah ke pusat refleksologi yang banyak terdapat di Johor Bahru ini.

Cari punya cari, jumpalah satu dekat area Kempas ini. Jadi cubalah masuk dan tanya apa pakej yang ditawarkan. Pakej yang dia bagi tak banyak, ada satu tu urut satu badan RM60 je sejam, tanpa berlengah, ambil pakej yang tu dan lihat apa hasilnya. Yang urut aku ni amoi Cina dan memang tak berapa fasih cakap Melayu, ada juga bual-bual tu pun tanya dalam bahasa Inggeris.

Bila sampai dalam bilik tu, dia mintak aku buka baju dan seluar, termasuklah seluar dalam sekali. Bertelanjanglah aku dalam tu dan dia cuma tutup aku dengan tuala good morning je. Tanpa semena-mena, dia pun bukak la semua pakaian dia. Dalam hati aku, ni nak urut ke nak apa ni. Lepas tu aku pun baringlah dekat katil yang ada dan sambil-sambil dia urut tu aku cakap kat dia yang aku nak urut batin, tak berapa keras sangat. Dia kata OK dan dia kata kalau nak urut batin, kena tambah RM50 lagi, aku pun ok je la. So aku layan je la urutan dia selama 40 minit.

Lepas 40 minit tu, dia pun mulalah pegang aku punya batang. Gosok-gosok kasi keras. Sambil gosok tu, dia jilat-jilat kepala kemaluan dan telur memang buat aku nak meletup. Aku perasan dia senyum je kat aku dan bila sampai masa, aku pun terpancut la dan dia pun lap je dengan tisu.

Aku ingatkan urutan batin ni macam mana, rupanya gosok-gosok sampai keluar air je. Dah alang-alang gosok tu biar je la. Yang penting keras.

Untuk Yang Hadapi Masalah Sama Dengan Aku

Jadi untuk yang ada problem susah nak keras tu, ada beberapa tips lain selain daripada ke tukang urut dan main dengan amoi cina tukang urut ni, nak atau tak nak memang kena makan supplimen untuk kuat. Aku rekemen supplimen ini yang pertama adalah Jus Gulsan untuk kesihatan badan lelaki secara keseluruhan. Bagus makanan jus delima ini dan harganya pun tidaklah terlalu mahal.

Satu lagi aku rekemen dapatkan ekstrak tongkat ali untuk kuatkan tenaga batin. Bukan setakat itu, memang gerenti keras dan tegap la lepas ni. Apapun, ini adalah antara tips untuk anda. Satu lagi boleh tengok-tengok apa yang ada di SINI kalau anda nakkan lebih banyak info.

Amalkan gaya hidup yang sihat terutama kalau anda mempunyai masalah ini dan selalu bersenam. Senaman seminggu sekali pun sudah memadai untuk kesihatan batin anda.