Main Dengan Nurse di Dalam Wad Hospital

Pada suatu hari tu aku terjatuh dari motor untuk ke tempat kerja. Dipendekkan cerita, aku dihantar ke Hospital Sultan Ismail di Tebrau Johor. Masa itulah aku berkenalan dengan seorang Nurse yang bernama Sofia. Pun pengalaman pertama kali main dengan nurse yang memang tidak akan aku lupakan sampai bila-bila.

Ceritanya bermula lepas aku dirawat di Hospital tersebut dan sempat la masuk ke dalam wad. Cedera yang aku alami ini tidaklah teruk mana tetapi kena la masuk wad juga sebab dianggarkan yang aku jatuh teruk dan ada la yang tulang yang patah. Masa tu jari tangan aku patah dan jari kaki pun ada rasa sakit. So masuklah aku ke dalam MRI untuk lihat apa yang patah dan untuk rawatan seterusnya.

Kenal dengan jururawat Sofia ini semasa dalam bilik MRI tersebut. Masa tu dia mintak aku bukak baju dan aku pun apa lagi, pegi la bukak baju. Awal-awal tu segan la jugak tapi nak buat macam mana kan. Bila bukak je baju aku dah nampak si nurse ni dah lain macam, senyum-senyum je dia tengok aku, aku pun tak boleh nak kata apa, senyum balik la kat dia.

Terus pada keputusan MRI, bila lihat punya lihat tu, memang sah ada yang patah dan kena la rawat. Jadi memang dudukla la aku dalam wad sampai sembuh sikit sebelum dibenarkan pulang.

Peluang Kenal Dengan Sofia

Apapun, inilah masanya untuk aku kenal dengan Sofia. Pertama sekali bila nampak si Sofia ni, aku dah terfikir macam-macam la termasuklah main dengan jururawat atas katil pesakit macam dalam cerita porn Jepun tu. Teruk betul imaginasi aku tapi nak buat macam mana kan.

Masa tu jugak la batang aku ni menegang keras hasil amalan menguatkan tenaga batin yang aku amalkan. Juga hasil menggunakan ekstrak INI yang menjadikan aku lebih bertenaga. Masa tu terfikir la nak bawak kondom dan lain-lain tapi tak la fikir jauh macam tu sekali kan. Kenal pun belum. Jadinya, hari pertama aku di HSI ni pun berakhir,

Keesokannya, nampaklah si Sofia ni datang ke wad aku, aku pun sempat la senyum-senyum kat dia. Dia pun OK je dan pada masa tu juga, aku pun bagi la kad bisnes aku pada dia. Dia pun ambil je, lepas tu aku pun cakap, “nanti whatsapp I ye”. Lepas tu dia pun pegi.

Dalam lepas rehat tu, dia whatsapp dan tanya kabar, aku pun “yes umpan dah mengena”. Aku pun bual-bual macam biasa dengan dia. Bila sampai je waktu makan malam, nampak dia datang bawak makanan untuk aku. Masa tu pun sempat la tanya dia “Sofia kerja sampai pukul berapa?” aku tanya. Dia pun jawab “Sampai pukul 7 je bang”. Ok baiklah, esok boleh makan tengah hari sama?. Dia pun Ok dan terus ke tempat dia.

Aku pun makin suka dan keesokannya, aku pun dapatla makan tengah hari dengan dia. Bual-bual apa yang patut. Banyak perkara yang kami bercerita dan nampaknya memang kami ni serasi. Daipada kisah kerja ke kisah family dapat kami bualkan dan seterusnya petang tu, aku mintak di bawak aku jalan-jalan dalam taman. Untuk pengetahuan korang, dalam HSI ini memang ada taman dan masa tulah aku main dengan nurse. Bukan main apa, main kejar-kejar je pun.

Dah-dah la tu cari benda-benda fantasi. Keh keh keh. Khas untuk korang yang sanggup baca sapai habis, aku cadankan korang baca artikel yang menaikkan kesihatan lelaki di SINI.