Pengalaman Beli Minyak Hitam Kereta di Lazada

Sekarang ini, minyak hitam kereta pun anda boleh dapatkan secara online. Kalau dahulu, memang ada di kedai-kedai spare parts ataupun di bengkel kereta dan pada kali ini, anda boleh dapatkan beberapa pilihan pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Yang penting adalah, produk yang dijual ini berkualiti dan ditawarkan pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Kenapa saya memilih untuk membeli sahaja secara online? Jawapannya adalah, ianya murah dan mudah untuk didapati. Dari segi pilihan pun, ada banyak pilihan minyak hitam yang anda boleh dapat semua dalam laman yang sama iaitu di Lazada. Nak tahu berapa banyak murah daripada harga pasaran? Gambar di bawah ini adalah minyak yang saya beli sendiri secara online.

Untuk pengetahuan anda, Lexus adalah nama lain bagi Toyota dan ianya adalah dalam kumpulan yang sama. Ianya adalah minyak fully syntetik dan original.

Untuk pengetahuan anda, minyak ini dijual di bengkel pada harga RM120 tetapi harganya yang ada di Lazada sangatlah murah. Ketika artikel ini ditulis, saya telah membeli minyak ini pada harga RM75 termasuk GST. Berbaloi dan terbaik, memang lagi murah daripada harga yang ditawarkan di kedai-kedai, juga apa yang ditawarkan adalah antara pilihan berkualiti yang anda boleh pilih.

#1 Anda boleh lihat harga terkini Lexus di SINI – Murah dan Terbaik

#2 Ini adalah pilhan lain yang kami rekemen kepada anda – KLIK Untuk lihat

#3 Mahu lebih banyak pilihan? KLIK Sini untuk pilihan yang lebih berbaloi dan banyak

Banyak lagi pilihan minyak yang ada di Lazada untuk anda pilih. Kalau yang sedang nak cari alternatif lebih murah ini, memang ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh pilih terutama kalau anda sedang dalam perancangan untuk penjimatan wang. Juga, anda boleh gunakan apa yang ditawarkan ini untuk servis kereta anda balik kampung musim perayaan ataupun untuk pergi berjalan ataupun bercuti. Memang mudah dan terbaik serta memudahkan urusan anda untuk mendapatkan yang terbaik.

Kalau rasa jenama yang kami rekemen ini mahal, jangan risau kerana ada banyak lagi pilihan lain yang ada di Lazada untuk anda pilih. Pilihlah yang berkualiti dan mudah untuk anda dapatkan.

Oil Filter Murah

Dah alang-alang beli minyah hitam ini, jangan lupa penapis minyak ataupun oil filter. Ianya adalah satu kombinasi wajib untuk pilihan yang ada terutama kalau anda nak servis kereta yang asas sahaja. Nak jimat, memang di Lazada adalah tempat untuk anda berjimat dan dapatkan pilihan pada harga yang anda mahukan. Tak tahu nak pilih yang mana satu, boleh KLIK SINI Untuk lihat apa lagi yang ditawarkan dan yang paling bersesuaian dengan apa yang anda mahukan.

Disebabkan oleh saya menggunakan kereta Saga, jadi, memang mudah kerana oil filter Proton memang ada dijual di sana. Saya beli sekaligus oil dan oil filter dan barangan sampai sehari selepas membuat pembelian. Memang mudah urusan dan yang paling penting sekali adalah, saya mendapat penjimatan yang hebat untuk servis kereta asas.

Taip sahaja oil filter dan jenama yang anda inginkan, memang tidak susah untuk anda dapatkan di sana.

Beli Alatan Kenderaan Lain

Alang-alang dah membeli ini, cuba tengok kalau-kalau anda perlukan alatan lain untuk sampai ke rumah anda. Mungkin anda perlukan sabun basuh kereta ataupun wiper atau apa sahaja peralatan lain untuk kereta anda, jangan risau kerena anda boleh dapatkan dengan mudah dan murah. Semuanya dalam satu laman.

Siapa yang tidak mahu penjimatan yang hebat dan pada masa yang sama, mendapat kualiti barangan yang berbaloi. Boleh lihat apa yang ditawarkan untuk lebih banyak penjimatan terbaik dan berbaloi.

Leave a Comment