7 Cara Menaikkan Nafsu Suami – No 7 Paling Efektif

Kali ini kami ingin tunjukkan beberapa tips penting sebagai cara menaikkan nafsu suami. Dari perspektif lelaki, berikut adalah antara beberapa tips penting yang anda boleh cuba untuk mengghairahkan lelaki. Memang bergantung kepada lelaki itu sendiri, ada yang mudah untuk dighairahkkan dan ada juga yang kadangkala sukar untuk dighairahkan.

Apapun, harap tips ini akan sedikit sebanyak membantu anda untuk menghangatkan lagi suasana rumah tangga anda. Terutama sekali anda boleh gunakan teknik untuk untuk anniversary atau apapun sambutan bagi memberikan rasa ghairah kepada suami anda sendiri. Yang pentingnya adalah, ianya digalakkan dan mendapat pahala.

Apa Yang Anda Perlu Tahu

#1 Pakaian Seksi

Lelaki memang mudah terangsang dengan visual iaitu rangsangan mata. Kalau dalam islam, ada hadis yang menyuruh lelaki menjaga pandangan itu memang ada sebabnya. Sebabnya adalah, mata lelaki ini agak meliar terutama kalau melihat ataupun terlihat perempuan cantik. Untuk itu, apa kata anda kelihatan menarik dan menggoda lelaki. Nak lakukan ini tidaklah susah kerana apa yang ada perlukan adalah pakaian yang seksi dan menggoda.

Yang paling kami rekemen adalah pakaian tidur yang seksi dan lupakan pakaian yang lain. Ianya adalah pakaian yang hampir kepada berbogel tetapi tidak berbogel. Pakain yang menipis ini memang akan menaikkan nafsu dan merangsang suami untuk ke perkara selanjutnya. Tak percaya anda cuba sendiri dan dapatkan pakaian yang seksi adalah yang paling wajib untuk menggoda lelaki.

#2 Minyak wangi

Bau-bauan memang dapat merangsang lelaki. Untuk itu, minyak wangi adalah antara bahan-bahan yang wajib ada kenakan bersama dengan pakaian yang tidur yang khas. Dengan kombinasi kedua-dua alatan ini, memang akan memberikan ataupun menaikkan nafsu suami anda. Kalau nak pilih bau-bauan ini, pilihlah yang lembut dan untuk itu, kami rekemen antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di SINI.

#3 Perancang Seperti Kondom

Tidak digalakkan menggunakan pil perancang kerana ini akan mengganggu konsentrasi suami ketika “bersama”. Kalau memang anda sedang dalam proses merancang keluarga, lebih baik gunakan untuk di pihak isteri. Biarkan ianya berlaku dalam keadaan natural dan ini akan sedikit sebanyak membantu suami untuk menjalankan tugasnya dengan lebih baik dan berkesan.

#4 Biarkan Lelaki Tanpa Tekanan

Elakan untuk memberikan tekanan pada lelaki. Biarkan ianya adalah pada hari yang tidak banyak perkara yang dilakukan. Kalau boleh, elakkan pada hari bekerja, cuba lakukan pada hari cuti kerana pada hari bekerja ini, biasanya lelaki sudah penat di tempat kerja dan ada kemungkinan sudah hilang mood ketika bersama dengan isteri.

#5 Dekorasi Bilik Lighting

Suasana romantis pun memainkan peranan dalam menimbulkan rasa ghairah lelaki. Antaranya adalah lampu yang malap-malap, tidak terlalu terang dan tidak terlalu gelap membolehkan suami untuk melihat isteri dalam keadaan samar-samar. Ini memang akan menaikkan gelora ghairah suami. Tengok pilihan yang ada di SINI.

Antara yang penting untuk menjayakan ini adalah warna cadar, lighting dalam rumah, susunan perabot dalam bilik dan lain-lain. Memang anda akan melihat kelainan bila mana anda melakukan hal ini. Ianya simple sahaja, tetapi memberikan kesan yang mendalam kepada kelakuan suami.

#6 Hotel

Cuab tukar angin. Kalau asyik lakukan didalam bilik sendiri cuba tukar angin ke hotel berdekatan pada waktu anak-anak ke taska ataupun ke sekolah. Menukar suasana ini pun boleh membantu menaiikkan mood dikalangan kedua-dua belah pihak. Boleh tengok pilihan hotel yang ada di Trivago ini untuk dapatkan deal yang menarik berhampiran dengan rumah anda ataupun tempat yang ingin anda tuju.

#7 Urutan B2B Erotik

Ini adalah antara cara yang paling menggairahkan yang anda boleh berikan kepada lelaki. Ramai lelaki sekarang cuba untuk dapatkan urutan B2B iaitu Badan ke Badan dan apa salahnya kalau isteri berikan urutan yang sama kepada suami. Memang akan lebih terangsang la nanti. Kami ada menulis berkenaan dengan info ini di SINI. Boleh dapatkan maklumat lanjut di artikel tersebut.

Amalkan tips-tips yang kami berikan ini dan insyaAllah anda akan lihat kesannya. Ianya akan memperbaiki hubungan seksual antara anda dan pasangan.

Leave a Comment